L’APDCAT, reconeguda en els Premis Nacionals d’Informàtica i Salut de SEIS 2020

08/07/2021 10:42
Icona de distinció o premi

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha estat distingida en els Premis Nacionals d’Informàtica i Salut 2020 que atorga la Societat Espanyola d’Informàtica de la Salut (SEIS). Concretament, ha guanyat el Premi a la millor iniciativa en matèria de ciberseguretat, privacitat i protecció de dades en l'àmbit de la salut, juntament amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, l’Agència Basca de Protecció de Dades i el Consell de Transparència i Protecció de Dades d’Andalusia.

La SEIS ha destacat especialment la contribució de les autoritats de control en el tractament de dades sensibles durant la pandèmia de la COVID-19, quan la seguretat i protecció de dades personals ha requerit tractaments singulars. A més, ha posat de relleu la importància del seu lideratge per afrontar el repte de manera coordinada i amb les màximes garanties jurídiques.

El lliurament d’aquests premis va tenir lloc el passat 8 de juliol, en un acte que es va poder seguir en línia. Anualment la SEIS reconeix organitzacions i professionals que contribueixen al desenvolupament i la implantació de les TIC en l’àmbit sanitari.

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha estat distingida amb el Premi a la millor iniciativa en matèria de ciberseguretat, privacitat i protecció de dades en l'àmbit de la salut, juntament amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, l’Agència Basca de Protecció de Dades i el Consell de Transparència i Protecció de Dades d’Andalusia