Sessió 'Nous reptes en la protecció de dades en el tercer sector'

L’APDCAT organitza una sessió per analitzar les necessitats d’entitats, associacions i personal voluntari en matèria de protecció de dades i establir-hi ponts de col·laboració

 

Quan

Data29.11.2021 - 29.11.2021

Afegeix al calendari de Google
Sessió 'Nous reptes en la protecció de dades en el tercer sector'

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) organitza, el proper 29 de novembre, la sessió “Nous reptes en la protecció de dades en el tercer sector”. L’objectiu és analitzar les necessitats d’entitats, associacions, fundacions i altres ens de l’àmbit social i cultural en matèria de protecció de dades i col·laborar-hi per donar-hi resposta.

 

La directora de l’APDCAT, M. Àngels Barbarà, serà l’encarregada d’obrir la jornada, que comptarà amb persones representants del món del tercer sector, el voluntariat i l’associacionisme. En aquest sentit, el cap del Departament de Suport Associatiu de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai), Víctor Garcia, parlarà de “Nous reptes en la protecció de dades en el tercer sector”.

 

Seguidament, tindrà lloc la taula rodona “La protecció de dades en l’associacionisme i el voluntariat”, moderada per Blanca Peraferrer, cap de l’Àrea d’Inspecció i Tècnica de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Hi intervendran el director de Relacions Institucionals, Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, Rafael Ruiz de Gauna; el secretari del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, Marc Viñas, i la delegada de protecció de dades i responsable de projectes estratègics de l’APDCAT, Joana Marí.

 

L’acte tindrà lloc a les 10.30 hores i es podrà seguir telemàticament.

 

Inscripció:

 

L’assistència és lliure, però cal inscripció prèvia:

jornades.apdcat@gencat.cat

 

Un cop feta i confirmada la inscripció, us farem arribar l’enllaç per poder connectar-vos a l’acte.

Horaris

10.30h

Més informació

Organitza