• Imprimeix

Propera convocatòria del Premi Protecció de Dades en el Disseny 2018, enguany també amb dotació econòmica

18/12/2017 11:12
Imatge lliurament Premi

A principis de febrer, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades té previst convocar la sisena edició del Premi Protecció de Dades en el Disseny.

Amb la creació d’aquest premi l’any 2013, l’Autoritat ha estat pionera a remarcar la importància de vetllar per la protecció de la informació personal dels usuaris, en el moment del disseny d’aplicacions o de sistemes tecnològics. Ara, el Reglament general de protecció de dades incorpora el concepte de protecció de dades en el disseny com un requeriment de compliment obligat.

El premi reconeix les aplicacions i les solucions tecnològiques que fan una aportació rellevant per a la protecció de la privacitat, en el moment del disseny de les aplicacions.

Es tracta, en definitiva, de premiar les aplicacions o els sistemes que milloren la implementació de les mesures de seguretat, reforcen el control de les persones sobre la seva pròpia informació i, en general, faciliten la gestió de la privacitat.

Enguany, el premi té la dotació econòmica següent:

  • PREMI ---- 5.000 euros
  • ACCÈSSIT  1 ---2.000 euros
  • ACCÈSSIT 2 ----2.000 euros

La convocatòria, les bases reguladores i la informació complementària es publicaran a principis del mes de febrer de 2018, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al web de l’Autoritat www.apdcat.cat.