• Imprimeix

Mobile World Congress - Jornada: La privacitat en joc

24/01/2017 16:01
Jornada-La-privacitat-en-joc
Logo Mobile World Center

Entitats col·laboradores

El proper 28 de febrer de 2017, en el marc del Mobile World Congress, el congrés internacional que acull a Barcelona el llançament de les últimes novetats i tendències en tecnologia mòbil, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) organitza la jornada La privacitat en joc, amb el suport de Mobile World Capital Barcelona (MWCB). 

L’Autoritat promou, en aquesta jornada, un debat d’experts i empreses relacionades amb els jocs en línia sobre els beneficis i riscos que aquests comporten per a la privacitat de l’usuari.
Els jocs en línia són un entreteniment cada cop més estès entre persones de tots els rangs d’edat. La tendència, però, és especialment creixent entre els menors, que no tenen en compte la quantitat d’informació personal que poden arribar a facilitar per poder jugar.
La tecnologia dels jocs en línia permet transformar l’activitat dels jugadors en dades, de manera que es pot rastrejar la ubicació de l’usuari i conèixer-ne l’edat, els horaris de connexió i el temps que hi dedica, entre altres dades. Això fa necessari prendre mesures, com ara la privacitat per defecte i les avaluacions d’impacte sobre les dades personals, per protegir l’usuari davant una exposició excessiva de la seva informació personal. Aquests i altres temes s’analitzaran a la jornada, que tindrà lloc el 28 de febrer de 2017, de 10.00 a 14.00 hores, al Mobile World Centre, carrer de Fontanella 2, Barcelona.

 

 

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:

Tel. 93 5527800 – jornades.apdcat@gencat.cat

Properament es publicarà el programa de la jornada.