• Imprimeix

Mobile World Congress- Presentació del programa de la jornada: La privacitat en joc

15/02/2017 14:02
Imatge mobile 2017
Logo mobile world centre

Entitats col·laboradores

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades presenta el programa de la jornada La privacitat en joc, que organitza en el marc del Mobile World Congress amb el suport de Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

En aquesta jornada, l’Autoritat promou un debat entre experts i empreses relacionades amb els jocs en línia, sobre els beneficis i riscos que aquests jocs comporten per a la privacitat de l’usuari.

La tecnologia dels jocs en línia permet transformar l’activitat dels jugadors en dades, de manera que es pot rastrejar la ubicació de l’usuari i conèixer-ne l’edat, els horaris de connexió i el temps que hi dedica, entre altres dades. Davant d’aquest ús de la tecnologia, per protegir l’usuari davant d’una exposició excessiva de la seva informació personal cal que es prenguin mesures, com ara la privacitat per defecte i les avaluacions d’impacte sobre les dades personals,

Per tractar d’aquests temes, a la jornada hi participarà Martín Gendler, llicenciat en Sociologia per la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Buenos Aires (UBA). Gendler és docent UBA, membre de l’Institut d’Investigacions Gino Germani i especialista en cultura i formes d’organització a Internet, en l’àmbit dels jocs en línia.

També se celebraran dues taules rodones. La primera porta per títol La  privacitat en  l’explotació de les dades generades per l’activitat en el joc  i la segona, La privacitat en el desenvolupament dels jocs.

La jornada tindrà lloc el 28 de febrer de 2017, de 10.00 a 14.00 hores, al Mobile World Centre, plaça de Catalunya cantonada Portal de l’Àngel o carrer Fontanella, 2, de Barcelona.

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:

Tel. 93 5527800 – jornades.apdcat@gencat.cat.

Per a més informació podeu consultar el programa de la jornada.

 

Nota:

Us informem que, per requeriments de seguretat de l’edifici, les dades identificatives dels assistents (nom i cognoms) seran comunicades a Telefónica Móviles España (c/Fontanella 2-4, 08002 Barcelona), seu del Mobile World Centre on se celebrarà l’acte, amb la finalitat de control d’accés a l’edifici. Aquesta informació serà destruïda l’1 de març de 2017.