• Imprimeix

L'APDCAT al YoMo Barcelona

24/01/2017 16:01
APDCAT al YoMo Barcelona

Enguany, al si del MOBILE WORLD CONGRESS 2017 es presenta el primer  Youth Mobile Festival Barcelona (YoMo Barcelona), en el qual l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades serà present.  

YoMo Barcelona s’ha creat amb l’objectiu d’inspirar els joves a continuar la seva educació i les seves carreres en ciències, tecnologia, enginyeria, art / disseny i matemàtiques.


El festival està adreçat a estudiants de 10 a 16 anys, que visitaran l’espai amb les seves escoles. Més de 20.000 alumnes de tot Catalunya i Espanya vindran a Barcelona per participar en aquest esdeveniment, que es presenta com l’aparador de la ciència i la tecnologia en l’àmbit internacional.
Des de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, hem decidit ser presents en aquest espai únic i presentar una sèrie de tallers per dotar els joves d’habilitats transversals que els ajudin a fer servir la tecnologia mòbil de la forma més eficaç possible, però també de la manera més segura i intel·ligent.


Els tallers de l’Autoritat estan dissenyats per a:

  • Promoure l’ús de les noves tecnologies d’una forma racional i coherent.
  • Dotar el jovent dels coneixements necessaris perquè aprenguin a discernir els possibles perills de la xarxa i poder-los superar.
  • Difondre les normatives i regulacions que regeixen Internet. Els drets i deures dels usuaris.L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades tindrà presència al YOMO Barcelona del 28 de febrer al 2 març 2017, a la Fira de Montjuïc.