• Imprimeix

John Hoffman, director del Mobile World Congress, visita l’espai de l’APDCAT al YOMO

07/03/2018 13:03
John Hoffman al YOMO

John Hoffman a l'espai de l'APDCAT al Youth Mobile Festival Barcelona

John Hoffman, el primer executiu de GSMA (una associació d’operadors de mòbils i companyies) i responsable de l’organització del Mobile World Congress, el principal congrés de telefonia mòbil del món, va visitar l’espai de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades al Youth Mobile Festival (YOMO).

La fira de la tecnologia mòbil que dirigeix Hoffman s’ha celebrat a Barcelona i paral·lelament, per segona vegada consecutiva, ha organitzat el YOMO. Es tracta d’un espai adreçat als menors i joves, amb l’objectiu de portar l'aprenentatge de l'aula a la vida real mitjançant la demostració de les oportunitats professionals disponibles en l'ecosistema del mòbil i del sector STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics).

Durant quatre dies, el YOMO Barcelona ha rebut als alumnes, en una enorme exposició de ciència i tecnologia en la qual l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades ha participat amb una sèrie de tallers, dissenyats per dotar els joves d’habilitats transversals que els ajudin a fer servir la tecnologia mòbil de la forma més eficaç possible, però també de la manera més segura i intel·ligent.

Els tallers de l’Autoritat estan dissenyats per: 

  • Promoure l’ús de les noves tecnologies d’una forma racional i coherent.
  • Proporcionar al jovent els coneixements necessaris perquè aprenguin a discernir els possibles perills de la xarxa i els puguin superar.
  • Difondre les normatives i regulacions que regeixen Internet i els drets i deures dels usuaris.

Així, els tres tallers que l’APDCAT ha impartit als prop de 1.000 alumnes en català, castellà i anglès al llarg del Youth Mobile Festival, i que ha pogut visitar John Hoffman són: