• Imprimeix

Sessió sobre el dret d'accés a la informació pública i la protecció de dades a Reus

 

Quan

Data10.11.2017 - 10.11.2017

Afegeix al calendari de Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i la Secretaria de Transparència i Govern Obert van impartir aquesta sessió formativa, organitzada per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Els objectius van ser donar a conèixer les bases del dret d’accés a la informació i aprofundir en el coneixement de l’aplicació de la protecció de dades.

Al llarg de la sessió, es va abordar el dret d’accés i el contingut i alguns aspectes pràctics del funcionament de la Llei de transparència. També s’hi van plantejar casos pràctics i particularitats en l'exercici del dret d'accés a l'Administració local, així com l’exercici d’aquest dret quan es demana informació pública que conté dades personals.

La formació estava adreçada a secretaris, interventors, directius, tècnics i altres professionals de l'Administració local interessats en aquesta matèria.

Per part de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades hi va intervenir Carles San José, cap de l’Àrea d’Inspecció.

L’acte es va celebrar el dia 10 de novembre de 2017, de 9.00 a 13.30 hores, al Centre de Formació i Estudis Agrorurals, carretera de Riudoms, km 2.2, de Reus.

On

Centre de Formació i Estudis Agrorurals

carretera de Riudoms, km 2.2

Reus