• Imprimeix

Sessió sobre el dret d'accés a la informació pública i la protecció de dades a Manresa

 

Quan

Data30.11.2017 - 30.11.2017

Afegeix al calendari de Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i la Secretaria de Transparència i Govern Obert han impartit la darrera sessió formativa, de les sis previstes al llarg del territori català, organitzades per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Els objectius han estat donar a conèixer les bases del dret d’accés a la informació i aprofundir en el coneixement de l’aplicació de la protecció de dades.

Al llarg de la sessió s’ha abordat el dret d’accés i el contingut i alguns aspectes pràctics del funcionament de la Llei de transparència. També s'han plantejat casos pràctics i particularitats en l'exercici del dret d'accés a l'Administració local, així com l’exercici d’aquest dret quan es demana informació pública que conté dades personals.

La formació ha estat adreçada a secretaris, interventors, directius, tècnics i altres professionals de l'Administració local interessats en aquesta matèria.

Per part de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades hi ha intervingut Carles San José, cap de l’Àrea d’Inspecció.

L’acte s'ha celebrat el dia 30 de novembre de 2017, de 9.00 a 13.30 hores, a  la sala D del Palau Firal de Manresa, avinguda els Dolors s/n, Manresa.

Horaris

De 09.00 a 13.30 hores 

On

Palau Firal de Manresa, sala D

Avinguda els Dolors , s/n

Manresa