• Imprimeix

Sessió formativa sobre protecció de dades a les xarxes socials

 

Quan

Data29.11.2017 - 29.11.2017

Afegeix al calendari de Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de dades ha impartit aquesta sessió als alumnes del Grau en Educació Infantil de la Universitat Abad Oliva CEU.

L’objectiu ha estat mostrar als futurs professionals de l’educació, que tindran un contacte directe i constant amb els alumnes, la importància del valor de la privacitat i de la informació personal en els entorns educatius.

Educar en l’ús de les tecnologies no només implica tenir un domini instrumental dels nous aparells que han d’utilitzar els professors, com ara les pissarres digitals, les tauletes, etc. A més, també cal que tinguin habilitats per fer servir nous escenaris d’aprenentatge utilitzant aquestes tecnologies i, principalment, han de poder comunicar als menors la necessitat de fer un ús responsable de les tecnologies, protegint la informació personal pròpia i la de terceres persones.

Ha impartit la sessió Glòria Freixa, lletrada de l’Assessoria Jurídica de l’APDCAT.

La sessió s'ha celebrat el dimecres 29 de novembre, de 09.00 a 10.30 hores, a la seu de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades, carrer Rosselló 214, Esc. A, 1r 1a, Barcelona.

Horaris

De 9.00 a 10.30 hores

On

Seu de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades

Rosselló , 214

Barcelona