• Imprimeix

Seminari sobre protecció de dades: com millorem la nostra pràctica

 

Quan

Data09.10.2017 - 09.10.2017

Afegeix al calendari de Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix aquest seminari sobre protecció de dades que organitza el Departament d’Ensenyament. 

L’objectiu del curs és fomentar l'intercanvi d'opinions i experiències en relació amb la protecció de dades en el desenvolupament de l'activitat professional, així com identificar dubtes i compartir criteris sobre actuacions en aquest àmbit.   

Al llarg de la sessió, es tractaran els principis i les obligacions més rellevants en matèria de protecció de dades i s’abordaran els canvis més significatius que incorpora el nou Reglament general de protecció de dades. 

El seminari, adreçat a personal d'administració i serveis del Departament d'Ensenyament que tingui formació prèvia en protecció de dades, anirà a càrrec de Joana Marí, responsable d’Avaluació i Estudis Tecnològics de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. 

La sessió tindrà lloc el dia 9 d’octubre, de 9.30 a 12.30 hores, a l’aula 0C00 dels Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament, Via Augusta, 202-226, de Barcelona.

On

Aula 0C00 dels Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament

Via Augusta,  202-226

Barcelona