• Imprimeix

Seminari d’introducció a la protecció de dades de caràcter personal a l’Ajuntament del Prat de Llobregat

 

Quan

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades imparteix el seminari d’introducció a la protecció de dades de caràcter personal, organitzat per l’Ajuntament del Prat de Llobregat i adreçat al personal d’aquest mateix Ajuntament. L’objectiu és donar a conèixer el marc bàsic dels principis i les obligacions en matèria de protecció de dades. 

Els continguts del curs se centraran en els principis de protecció de dades, els drets que hi estan relacionats i els deures que s’han de complir vinculats a aquest dret fonamental. 

També es farà referència al nou Reglament general de protecció de dades, que serà d’aplicació directa a partir de maig de 2018, per donar a conèixer les característiques generals d’aquesta nova norma i les modificacions legislatives que suposa. 

La formació la impartirà Joana Marí, responsable d’Avaluació i Estudis Tecnològics de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i es portarà a terme els dies 16 i 24 de maig de 2017, al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat, a l’aula 4, carrer de les Moreres, 48, El Prat de Llobregat.

  

On

Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat, Aula 4

Carrer de les Moreres, 48

08820 El Prat de Llobregat