• Imprimeix

Jornada: Reglament de protecció de dades: com està afectant les empreses la seva entrada en vigor?

 

Quan

Data11.07.2018 - 11.07.2018

Afegeix al calendari de Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participarà a la jornada que organitza ACCIÓ: Catalonia Trade & Investment, sobre els aspectes clau de la recent entrada en vigor del nou RGPD. La jornada s'adreça a empreses multinacionals estrangeres instal·lades a Catalunya.

L’acte s’ha dissenyat amb l’objectiu de fer una valoració de la situació actual del nou marc legal de protecció de dades i la seva afectació a nivell empresarial, per una banda, i per altra banda per resoldre els dubtes que tenen les empreses sobre l’RGPD, des d’un enfocament pràctic. En definitiva, es pretén que les empreses puguin conèixer més àmpliament el nou Reglament i s’hi puguin adaptar el més aviat possible.

Alguns dels temes que s’abordaran al llarg de l’acte són:

  • Què és la privacitat en el disseny?
  • Es pot externalitzar la funció del DPO?
  • Com està impactant el Reglament general de protecció de dades en el dia a dia de les empreses?
  • Com s'ha de gestionar la relació matriu-filial amb referència al tractament de dades de clients en l’àmbit EU vs USA, Xina...?

Per part de l’APDCAT hi intervindran M. Àngels Barbarà, directora de l’Autoritat, i Santiago Farré, cap de l’Assessoria Jurídica.

L’acte tindrà lloc el proper 11 de juliol, de 09.30 a 12.00 hores, a la sala d’actes de la seu d’ACCIÓ, passeig de Gràcia, 129, Barcelona.

Per a inscripció i més informació, podeu consultar la pàgina web de l’acte.

On

Sala d'actes de la seu d’ACCIÓ

Passeig de Gràcia, 129

Barcelona