• Imprimeix

Jornada: Noves eines per a la protecció de dades, a menys d’un any de la plena aplicació del Reglament europeu

 

Quan

Foto jornada PREMI 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JORNADA: NOVES EINES PER A LA PROTECCIÓ DE DADES, A MENYS D’UN ANY DE LA PLENA APLICACIÓ DEL REGLAMENT EUROPEU

Acte de lliurament del Premi Protecció de Dades en el Disseny 2017

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) organitza aquesta jornada per presentar les noves eines adreçades a complir adequadament amb normativa europea de protecció de dades, quan falta menys d’un any perquè sigui de plena aplicació.

L’objectiu és que les persones, les empreses, les entitats i les institucions públiques i privades de Catalunya disposin de recursos orientats al compliment de les obligacions que es deriven de l’entrada en vigor del Reglament europeu.

Comptarem amb la presència de Bjørn Erik Thon, comissionat de l’Autoritat Noruega de Protecció de Dades, que exposarà l’experiència de la seva  Autoritat en la implementació d’aquesta normativa.

A la jornada es presentarà la nova Guia per a l’avaluació d’impacte relativa a la protecció de dades, un document pràctic que ha elaborat l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Al llarg de l’acte la M. H. Sra. Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, lliurarà el Premi Protecció de Dades en el Disseny 2017. Aquest premi reconeix les aportacions rellevants per a la protecció de la privacitat de les persones, en el moment de dissenyar les aplicacions tecnològiques.

L’acte tindrà lloc el dilluns 19 de juny de 2017, al Palau del Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella, s/n), de 09.30 a 13.00 hores.

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia:

Tel. 93 5527800

jornades.apdcat@gencat.cat  

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.

Horaris

De 09.30 a 13.00 hores.

On

Palau del Parlament de Catalunya

Parc de la Ciutadella, s/n

Barcelona