• Imprimeix

Jornada: L’aplicació efectiva del Reglament europeu de protecció de dades- INSCRIPCIONS TANCADES

 

Quan

Data26.01.2018 - 26.01.2018

Afegeix al calendari de Google

El proper 26 de gener, amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Protecció de Dades, l’APDCAT organitza una jornada per ajudar les institucions, entitats i organitzacions en el procés d’aplicació efectiva del Reglament general de protecció de dades europeu. L’objectiu és facilitar-los  els mitjans necessaris perquè puguin aplicar aquesta normativa.

Al llarg de l’acte, s’exposaran les tasques que han de desenvolupar els delegats de protecció de dades en el si de cada organització i es presentaran els instruments que l’Autoritat  posa a la seva disposició.

L’acte se celebrarà el 26 de gener de 2018, de 10.00 a 13.00 hores, a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, passeig de Gràcia, 90, 08008 Barcelona.

L’assistència és lliure, però les places són limitades i es requereix inscripció prèvia:

Tel. 93 5527800 – jornades.apdcat@gencat.cat

 

Per a més informació, podeu consultar el programa de l'acte. 

 

Nota informativa:

Us informem que, per requeriment de la normativa de seguretat d’accés a una institució oficial europea, es facilitaran les dades de nom, cognoms i DNI de les persones inscrites a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona. La informació es destruirà un cop acabat l’acte.

 

Horaris

De 10.00 a 13.00 hores.

On

Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona.

Passeig de Gràcia, 90

Barcelona