• Imprimeix

Jornada APDCAT - La revolució del blockchain: una eina eficaç per al compliment del Reglament europeu de protecció de dades?

 

Quan

Data28.02.2018 - 28.02.2018

Afegeix al calendari de Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades organitza, en el marc del Mobile World Congress amb el suport de Mobile World Capital Barcelona (MWCB), la jornada La revolució del blockchain: una eina eficaç per al compliment del Reglament europeu de protecció de dades?

En les dues ponències de la jornada s’analitzaran els nous requeriments en matèria de seguretat i de responsabilitat proactiva derivats del RGPD i en quina mesura el blockchain pot contribuir a complir aquestes obligacions.

La jornada també comptarà amb una taula rodona on s’exposaran les potencialitats del blockchain per a la privacitat i algunes aplicacions concretes.

M. Àngels Barbarà, directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i Kim Faura, director general de Telefónica Catalunya, Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia i Illes Balears, inauguraran l’acte.

La jornada tindrà lloc el 28 de febrer de 2018, de 9.30 a 13.00 hores, al Mobile World Centre, plaça de Catalunya cantonada Portal de l’Àngel o carrer Fontanella, 2, de Barcelona.

L’assistència és lliure, però es requereix inscripció prèvia. Places limitades.

Us informem que, per requeriments de seguretat de l’edifici, les dades identificatives dels assistents (nom i cognoms) es comunicaran a Telefónica Móviles España S.A. (c/ Fontanella, 2-4, 08002 Barcelona), seu del Mobile World Centre, on se celebrarà l’acte, amb la finalitat de controlar l’accés per complir amb les mesures de seguretat de l’edifici. Aquesta informació es destruirà al cap de 24 hores d’haver acabat l’esdeveniment.

Tel. 93 5527800 – jornades.apdcat@gencat.cat.

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada.

On

Mobile World Centre

Plaça de Catalunya cantonada Portal de l’Àngel o carrer Fontanella, 2

Barcelona