• Imprimeix

Fòrum SEIS sobre protecció de dades de salut - 2018

 

Quan

Data14.02.2018 - 15.02.2018

Afegeix al calendari de Google

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades participa en el fòrum SEIS, que se celebra els dies 14 i 15 de febrer a València.

Aquest fòrum, de periodicitat anual, el va establir la Societat Espanyola d'Informàtica de la Salut i té com a missió crear un espai de trobada anual entre les autoritats de protecció de dades, els professionals sanitaris i el sector tecnològic. L'objectiu és compartir experiències i coneixement, per assegurar una atenció sanitària de qualitat, eficient i respectuosa amb els drets dels ciutadans.

Enguany, el fòrum se centra en el nou Reglament general de protecció de dades i què exigeix a les organitzacions sanitàries. Així, al llarg de cinc sessions s’analitzaran la seguretat i la privacitat des del disseny fins al producte, la responsabilitat dels directius de les organitzacions sanitàries i el delegat de protecció de dades, i es tractaran casos pràctics sobre l’experiència de les autoritats de protecció de dades.

M. Àngels Barbarà, directora de l’APDCAT, intervindrà a la sessió de clausura. A més, també hi participaran Ramón Miralles, coordinador d’Auditoria i Seguretat de la Informació, que participarà a la segona sessió sobre la responsabilitat dels directius de les organitzacions sanitàries, i Carles San José, cap de l'Àrea d'Inspecció, que a la tercera sessió exposarà casos pràctics en l’àmbit de la salut que ha resolt l’Autoritat.

Per a més informació, podeu consultar el programa del fòrum.

On

Aula Magna del Rectorat de la Universitat de València

Avinguda de Blasco Ibáñez, 13

València